Hos Gravid.dk ønsker vi at gøre livet så let som muligt for alle forældre, eksisterende som kommende. Derfor har vi lavet dette indeks, hvor vi forsøger, at samle alle de gode aktiviteter og behandlinger der findes rundt om i Danmark. Vi håber rigtig mange vil få hjælp og glæde af vores index.

Vi håber også, at I alle vil hjælpe os med at indeksere de mange aktiviteter og behandlinger, som findes rundt om i landet. Vi vil have alle aktiviteter, som vedrører gravide eller babyer og deres forældre. Det kan fx være fødselsforberedelse, babyrytmik, babysvømning, yoga for gravide, efterfødselsmotion, privat jordemoder, zoneterapi, akupunktur osv.

 

Så hvis du har kendskab til en aktivitet eller en behandling, som gravide, mødre, fædre eller babyer kan have glæde af. Vil vi opfordre dig til at gå ind og registrere aktiviteten eller behandlingen. Det kan du gøre, ved at indtaste de oplysninger du har omkring aktiviteten/behandlingen her på siden.

Det behøver ikke, at være dig selv som står for aktiviteten/behandlingen. I det tilfælde at nogen har indtastet en aktivitet eller behandling, som ikke er “deres” aktivitet/behandling, vil vi forsøge at kontakte den ansvarlige, når du har indtastet, de oplysninger du har, så vi kan få endnu flere detaljer.

Ligeledes kan du, hvis du, som aktivitets eller behandling indehaver, finder en af dine aktiviteter på listen, gå ind og overtage ejerskabet af aktiviteten/behandlingen og derefter redigere den som du ønsker at have den. Det gør du blot ved at åbne aktiviteten og trykke på knappen “Det her er min aktivitet”.

 

Så send endelig løs til os, vi elsker at få alle afkroge af landet med, stort som småt.

 

Vi glæder os til at se hvad i alle går til derude.

 

Opret en aktivitet, klik her

 

Eller send os et praj om en aktivitet du har fundet, som du mener bør være med på listen. Skriv til os her.